Tisztelt látogató!

A füzesabonyi Egészségügyi Központ nevében köszöntöm Önt honlapunkon.

Intézményünk 1992 óta áll az ellátási terület több mint 35.000 lakosának szolgálatában szakorvosi, szakasszisztensi, gondozási és egyéb segítő munkatársi gárdájával. 2011-ben megújult rendelőintézetünk 2012 óta kibővült szakellátási választékkal, korszerű felszereléssel és teljesen akadálymentesítve várja Füzesabony és térsége lakosait.

Honlapunk tájékoztatja Önt arról, milyen járóbeteg-szakrendelések működnek intézményünkben, milyen feltételekkel és időpontokban vehetők azok igénybe, milyen tárgyi és személyi adottságokkal rendelkezünk. Információval szolgálunk az intézmény eddigi fejlesztéseiről, valamit a jelenleg is folyamatban lévő, illetve későbbiekben megvalósuló beruházásokról. Javasoljuk, hogy rendszeresen keresse fel honlapunkat, így a legfrissebb információkkal tudunk Önnek minden alkalommal szolgálni.

Honlapunkon igyekszünk megadni minden tájékoztatást Önnek, mely a gyógyulási igényékhez szükséges és érdeklődését kielégíti. Amennyiben további tájékoztatást igényel, kérjük, írjon nekünk az eukfuzes@eukfuzes.t-online.hu email-címre, vagy az „Egészségügyi Központ, Füzesabony, Rákóczi út 36-40. 3390” levélcímre. Intézményünk központi telefonszámán -06-36-542-700- is kaphat általános tájékoztatást, emellett az egyes szakrendelések a listán feltüntetett telefonszámokon is elérhetők –azok rendelési idejében. Egyéb észrevételeit, javaslatait is kérjük, a fenti elérhetőségeken tegye meg! Alapelvünk: olyan szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtani, ami az Ön elégedettségével válik teljessé. Ehhez szükségünk van a páciensek tapasztalataira, észrevételére is, kérjük, tudassa ezt Ön is velünk!

Szolgáltatásaink és gyógyító tevékenységünk vonatkozásában mutatott megtisztelő bizalmát legjobb tudásunk és szándékunk szerint igyekszünk megszolgálni.

Megszakítás